Låna pengar utan fast inkomst - Massor med låna pengar utan fast inkomst

Blancolån hos Monetti

Monetti är en lånegivare som lånar ut pengar till de som som är minst 18 år. För att få ta ett lån hos Monetti krävs det att du har haft en inkomst på minst Monetti 10 000 kr men det kanske finns en möjlighet att låna pengar även för dig som inte har en fast inkomst just för tillfället.

Om du ska ta ett privatlån bör du definitivt undersöka erbjudanden från Monetti. Det största privatlån du kan ta hos Monetti är på 20000 kr. Ett privatlån med en ränta på 116% går att hitta hos Monetti.

Många personer som har timanställning eller ett tillfälligt arbeta kan ändu få låna pengar ifall de har en ordnad ekonomi. Om du tänker ta ett privatlån hos Monetti är det bra att känna till att lånet kan registreras hos UC eller något annat upplysningsföretag.

Låna hos Monetti

Ifall du lånar hos Monetti gäller följande regler och villkor:

Långivare:Monetti
Företaget logga:
Lånebeloppet:1 000 - 20 000 kr
Taxerad inkomst:10 000 kr/år
KreditbedömningBisnode
Betalningsanmärkning:OK
Lånelängd:30 dagar - 12 mån
Tid till cash:2 h
Pengar från:Nordea
Effektiv ränta:116 - 5640 %
Lägsta ålder:18 år
Webbplatslänk:flexi.monetti.se/app

Tänk på att både låneräntor & lånebelopp kan förändras med tiden för Blancolånen hos Monetti. Du får därför gärna tipsa om du ser skillnader mellan denna sida och Monetti webbplats.


Mer fakta om att låna pengar utan att ha fast inkomst

Här kan du hitta mycket mer intressant information och fakta om att låna pengar utan fast inkomst men också en del kul saker om blancolån.


Meny - Blancolån
Till förstasidan på www.lana-pengar-utan-fast-inkomst.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Låna 20 kkrLåna 50 kkrLåna 100 kkrLåna 250 kkr