Låna pengar utan fast inkomst - Massor med låna pengar utan fast inkomst

Blancolån hos Zmarta

Zmarta är en lånegivare som lånar ut pengar till de som som är minst 18 år. För att få ta ett lån hos Zmarta krävs det att du har haft en inkomst på minst Zmarta 100 000 kr men det kanske finns en möjlighet att låna pengar även för dig som inte har en fast inkomst just för tillfället.

Om du ska ta ett privatlån bör du definitivt undersöka erbjudanden från Zmarta. Du kan ta lån hos Zmarta med ett maximalt belopp av 600000 SEK. En långivare som erbjuder privatlån med en effektiv ränta från 2.99% är Zmarta.

Många personer som har timanställning eller ett tillfälligt arbeta kan ändu få låna pengar ifall de har en ordnad ekonomi. Om du tänker ta ett privatlån hos Zmarta är det bra att känna till att lånet kan registreras hos UC eller något annat upplysningsföretag.

Låna hos Zmarta

Ifall du lånar hos Zmarta gäller följande regler och villkor:

Långivare:Zmarta
Företaget logga:
Lånebeloppet:5 000 - 600 000 kr
Taxerad inkomst:100 000 kr/år
KreditbedömningUC
Betalningsanmärkning:OK
Lånelängd:12 - 240 mån
Tid till cash:168 h
Effektiv ränta:2.99 - 33.83 %
Lägsta ålder:18 år
Webbplatslänk:www.zmarta.se

Tänk på att både låneräntor & lånebelopp kan förändras med tiden för Blancolånen hos Zmarta. Du får därför gärna tipsa om du ser skillnader mellan denna sida och Zmarta webbplats.


Mer fakta om att låna pengar utan att ha fast inkomst

Här kan du hitta mycket mer intressant information och fakta om att låna pengar utan fast inkomst men också en del kul saker om blancolån.


Meny - Blancolån
Till förstasidan på www.lana-pengar-utan-fast-inkomst.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Låna 20 kkrLåna 50 kkrLåna 100 kkrLåna 250 kkr